Introductie

Een eredienst kunt u bijwonen, via YouTube live meebeleven of (een deel) achteraf bekijken.

De diensten worden live uitgezonden via YouTube (zoek in YouTube op “Brugkerk Nieuwerbrug”). U kunt opnames ook achteraf bekijken. Via deze link komt u bij het kanaal van de Brugkerk.

Vanwege de pandemie zijn de diensten momenteel toegankelijk voor een beperkt aantal bezoekers. Aanmelden kan via deze link.

Voor erediensten en andere kerkelijke bijeenkomsten geldt een protocol met uitgangspunten en basisregels voor kerken. Het biedt een overzicht welke mogelijkheden er zijn binnen de richtlijnen van de overheid en het RIVM. We hebben het protocol omgezet naar een gebruiksplan voor onze kerk (Gebruiksplan juni 2020).

Voor de allerjongsten (0 t/m 3 jaar) is er elke zondagmorgen oppasdienst. Kijk bij de menukeuze Jeugd voor meer informatie.