Keetkerk

Eén keer in de maand wordt na de kerkdienst Keetkerk gehouden voor jongeren van 12 (groep 8) – 18 jaar. Keetkerk vindt plaats in verschillende schuren/honken, bij de jongeren thuis.

De Keetkerk is een plek voor jongeren waarin het geloven in God op een eigentijdse manier centraal staat. Het is een veilige plek waarin jongeren op een eerlijke manier met hun eigen hoogte- en dieptepunten in hun relatie met God kunnen komen.

Naast de ‘gewone’ Keetkerkmomenten gaan we met de jeugdgroep ook naar evenementen zoals de TOV-avonden van de HGJB. Dit jaar doen we ook mee met de Paaschallenge

Het programma van de Keetkerk is als volgt:

1. We beginnen met een chill-in.
  2. Het thema wordt op een interactieve manier geïntroduceerd. Dit gebeurt vaak door een spel, filmpje of woordweb.
  3. We lezen een verhaal uit de Bijbel.
  4. Er wordt een pitchtalk (korte uitleg) gegeven bij het thema.
  5. In twee groepen, een jongere en een oudere groep, wordt het thema verder besproken en uitgediept.
  6. We eindigen met een chill-out waarbij de frituurpan aan gaat en je nog even kunt chillen.

Keetkerk wordt goed bezocht door een groep van 14 tot 20 jongeren en wordt geleid door voorganger Nathan Noorland en zijn vrouw Lianne. Beiden hebben al een aantal jaren ervaring in het jeugdwerk.

Meer weten? Stuur gerust een bericht.