Facebook berichten

.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

5 dagen geleden

Brugkerk

Beste gemeenteleden,

Vrijdagavond zijn een aantal kerkenraadsleden bij elkaar geweest om de voortgang van de kerkdiensten te bespreken (wel op gepaste afstand van elkaar).

Voor de diensten van 29 maart tot en met Pasen zal Nathan Noorland elke week een video opnemen met een overdenking, muziek, gebed en zegen. Dit gebeurt om en om vanuit de Brugkerk of de Oude Kerk van Charlois. Deze video wordt zaterdagavond geupload op youtube en naar alle gemeenteleden verzonden. Omdat de dienst van 29 maart een Kom over de Brugdienst zou zijn wordt deze video ook verstuurd naar de Hervormde Gemeente van Bodegraven.
Er wordt gecollecteerd middels een QR code die gescand kan worden met de bankierenapp. Mocht u/je dit niet willen of kunnen, er kan natuurlijk ook collectegeld worden overgemaakt naar de penningmeester.
De QR code komt ook in de video's te staan.

Na Pasen zullen wij opnieuw evalueren, hoe verder te gaan.

Wat betreft de jongeren die deelnemen aan "On Track" : er zal contact worden opgenomen met de ouders.

Namens de kerkenraad:

Elly Hagoort, scriba
... MeerMinder

1 week geleden

Brugkerk

Beste gemeenteleden,

na alle commotie van vorige week rondom het corona virus, hebben wij deze week opnieuw overleg gehad over de kerkdienst van aankomende zondag.
Ds Leurgans die 22 maart zal voorgaan opperde het idee om de dienst te streamen zodat iedereen die dat wil deze dienst kan meebeleven (www.youtube.com), zoekopdracht: brugkerk nieuwerbrug.
Martijn van de Weerd zal de organist zijn,Jan Hiemstra zal de beamer bedienen en zorgen dat wij de dienst kunnen volgen en er zullen enkele kerkenraadsleden zijn. Er zullen geen gemeenteleden worden toegelaten in de kerkzaal. Wij gaan nog steeds voor veiligheid.

Namens de kerkenraad:

Elly Hagoort