Facebook berichten

.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

2 weken geleden

Brugkerk

Naar aanleiding van de inventarisatie die wij gedaan hebben de afgelopen twee weken en met de vakantietijd in aantocht, hebben wij besloten om de aanmeldingen voor de diensten in de kerk voorlopig even te laten vervallen.
Mocht de overheid nieuwe maatregelen aankondigen of zien wij aanleiding om dit besluit te herzien, dan zullen we weer overgaan tot het aanmelden voor de kerkdiensten.

Overigens zullen we ook weer starten met het koffiedrinken na de dienst, alleen als het weer goed is en er buiten koffie gedronken kan worden

namens de kerkenraad

Elly Hagoort, scriba
... MeerMinder

1 maand geleden

Brugkerk

Foto's uit het bericht van Brugkerk ... MeerMinder

1 maand geleden

Brugkerk

Een eredienst kunt u bijwonen, via Youtube live meebeleven of (een deel) achteraf bekijken.

Let op:

In juni kunt u een dienst nog niet bijwonen. Die zijn wel via Youtube beschikbaar.
Vanaf 7 juli geldt dat u zich voor een dienst moet aanmelden. Dat kan hier. De diensten blijven ook via Youtube beschikbaar.
Mensen die zich voor een dienst hebben aangemeld, hebben voorrang om naar binnen te gaan. Heeft u zich niet aangemeld dan bestaat de kans dat het maximum aantal kerkgangers is bereikt. Dan mogen we u helaas geen toegang geven.

Voor erediensten en andere kerkelijke bijeenkomsten geldt een protocol met uitgangspunten en basisregels voor kerken. Het biedt een overzicht welke mogelijkheden er zijn binnen de richtlijnen van de overheid en het RIVM. We hebben het protocol omgezet naar een gebruiksplan voor onze kerk (Gebruiksplan. versie 2020-10 juni).

De diensten worden uitgezonden via Youtube. U kunt zich abonneren op het kanaal van de Brugkerk (in YouTube: via de rode knop Abonneren). Dan ontvangt u een melding als er een nieuwe uitzending is.Dienst beluisteren
Collectes
... MeerMinder

Load more